Reklama
  • Poniedziałek, 12 sierpnia 2013 (09:05)

    Robi się go błyskawicznie, a kolorowe galaretki zachwycają oczywiście dzieci, ale i dorosłych.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 12 sierpnia 2013 (09:05)

    Ciasto jest przepyszne! Lekkie jak piórko, delikatne i – co ważne dla kobiet – naprawdę mało słodkie.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 31 lipca 2013 (13:17)

    Dzieci za nią przepadają, dorośli też bardzo chwalą.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 31 lipca 2013 (13:17)

    SKŁADNIKI: 4 kolorowe galaretki o dowolnym smaku,l puszka mleka skondesowanego niesłodzonego, op. biszkoptów, brzoskiwinie z puszki (albo morele), winogrona białe lub czerwone, twarda czekolada.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 25 lipca 2013 (08:05)

    Składniki: 3 op. herbatników kakaowych petit beurre, 3 łyżki mielonych orzechów, 15 dag masła, 25 dag serka mascarpone, 50 dag śmietany 30 proc., fix do śmietany, 3 łyżki cukru pudru, cukier waniliowy, 3 łyżki żelatyny, po szklance borówek i malin, 2 kiwi, brzoskwinia.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 25 lipca 2013 (08:05)

    Składniki: 300 ml śmietanki 30 proc., pół kg owoców (malin, jagód, truskawek, porzeczek, borówek), czubata łyżka żelatyny, sok z połowy cytryny, 5 łyżek cukru pudru, 3 dag płatków migdałowych, cukier puder do oprószenia.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 24 lipca 2013 (14:00)

    Składniki na 10 porcji: 60 dag czereśni, 30 dag czerwonych porzeczek, 1 białko, 2 galaretki wiśniowe, 1/2 szklanki grubego cukru.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 12 lipca 2013 (15:10)

    Jego kolory przyciągają wzrok wszystkich.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 12 lipca 2013 (15:10)

    Przygotowałam go w pewien piękny czerwcowy dzień. Polecam wszystkim, bo zawsze się udaje, a poza tym przepadają za nim dzieci.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 8 lipca 2013 (13:28)

    Spód: 15 dag biszkoptów, 8 dag margaryny. Masa: 70 dag twarogu półtłustego, 25 dag cukru, 10 dag chałwy waniliowej, cukier waniliowy, 2 łyżki soku z cytryny, 60 dag czerwonej porzeczki, pół szkl. śmietanki 30 proc., 2 łyżki żelatyny.

    Czytaj więcej Komentarzy:0