Reklama
  • Wtorek, 4 czerwca 2013 (14:28)

    Składniki na 12 porcji: 10 dag czekolady gorzkiej, 5 dag czekolady mlecznej, 5 dag płatków kukurydzianych, skórka cytrynowa, 1 puszka brzoskwiń, 700 ml jogurtu naturalnego, 300 ml kremówki, 3-4 łyżki cukru, 1 cukier waniliowy, 10 płatków żelatyny, 2 łyżki likieru brzoskwiniowego

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 29 maja 2013 (10:29)

    Łatwy do zrobienia, nie musisz go piec.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 29 maja 2013 (10:20)

    Składniki: op. krakersów, 2 op. herbatników z czekoladą Budyń: po 250 ml likieru jajecznego i mleka, 4 jajka, 3/4 szkl. cukru, po 1,5 łyżki mąki ziemniaczanej i pszennej. Krem: pół l kremówki, cukier puder, śmietan-fix , czekolada mleczna Przygotowanie: Na krakersy połóż gorący budyń, potem herbatniki. Nakryj ubitą śmietaną, posyp startą czekoladą. Porcje 12 Przygotowanie 60 min Cena 1,60 zł Kalorie 460 kcal

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 29 maja 2013 (10:20)

    Szybka, smakuje świetnie, do tego bez pieczenia.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 23 maja 2013 (09:19)

    Składniki na 4-6 porcji: 1 galaretka malinowa (truskawkowa lub wiśniowa), 1 serek homogenizowany waniliowy (250 ml), 2 opakowania cukru wanilinowego, 1/2 szklanki śmietanki kremówki 30 proc., 4 łyżeczki żelatyny.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 17 maja 2013 (10:09)

    Składniki na 12 porcji: 25 dag masła lub margaryny, puszka mleka skondensowanego (ok. 400 ml), 50 ml rumu lub innego alkoholu, 10 sztuk dużych okrągłych cienkich wafli, najlepiej z kremem orzechowym (ale mogą też być zwykłe). Wykończenie: 2 opakowania mlecznej polewy czekoladowej (ok. 60 g), 6-7 łyżek orzechów laskowych, 5 łyżek wiórków czekoladowych

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 17 maja 2013 (09:37)

    Kiedy pierwszy raz je podałam, zrobiły furorę.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 16 maja 2013 (09:32)

    Orzeźwiające ciasto na lato.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 16 maja 2013 (09:15)

    Ciasto zrobiło furorę wśród domowników.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 16 maja 2013 (09:15)

    Polecam ten deser, gdyż nie jest zbyt drogi, za to szybko się go przygotowuje. Poza tym jest bardzo smaczny i pięknie wygląda.

    Czytaj więcej Komentarzy:0