Reklama
  • Wtorek, 10 marca 2015 (10:00)

    Składniki na 20 porcji: 0,5 kg twarogu sernikowego • 1/2 szklanki cukru pudru • 100 ml śmietany 30-proc. • 2 łyżeczki żelatyny • 20 dag truskawek, malin lub innych owoców mrożonych lub z kompotu • galaretka • listki melisy lub mięty do dekoracji.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 10 marca 2015 (10:00)

    Składniki na 20 porcji: 3 galaretki • 1 kg zmielonego twarogu • szklanka cukru pudru • 200 ml śmietany 30-proc. • 4 łyżeczki żelatyny • herbatniki.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 10 marca 2015 (10:00)

    Składniki na 20 porcji: Spód: • 20 dag ciastek kakaowych • 5 dag masła. Masa: 70 dag homogenizowanego serka • 4 łyżki cukru pudru • 250 ml śmietany 30-proc. • 4 łyżeczki żelatyny • 20 dag gorzkiej czekolady.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 10 marca 2015 (10:00)

    Składniki na 20 porcji: Spód: 30 dag ciasteczek owsianych • 5 dag masła. Masa: 1 kg zmielonego twarogu sernikowego • szklanka cukru pudru • 200 ml śmietany 30-proc. • 4 łyżeczki żelatyny. Dekoracja: 30 dag orzechów laskowych.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 10 marca 2015 (10:00)

    Składniki na 20 porcji: Spód: 60 dag kruchych ciastek • 10 dag masła. Masa: 70 dag serka waniliowego homogenizowanego • 4 łyżki cukru pudru • 250 ml śmietany 30-proc. • 4 łyżeczki żelatyny • duża puszka brzoskwiń • 10 dag płatków migdałowych • gotowy zielony lukier.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 9 marca 2015 (13:01)

    Składniki: 100 g biszkoptów, tzw. kocich języczków • 6 listków żelatyny • 250 g serka mascarpone • 80 g cukru • 400 g gęstej śmietany • 8 łyżek likieru malinowego • 100 g malin (lub innych owoców) • 75 g gorzkiej czekolady.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Poniedziałek, 9 marca 2015 (09:00)

    Składniki na 10 porcji: Ciasto: 1 kg twarogu mielonego, pół szklanki cukru pudru, 2 łyżki żelatyny, 10 dag rodzynek, skórka pomarańczowa Dekoracja: galaretka czerwona, 2 mandarynki, pomarańcza, 10 dag rodzynek, kilka orzechów włoskich, kandyzowana skórka pomarańczowa, brzoskwinie.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 6 marca 2015 (13:05)

    Składniki na 18 porcji: 3 jajka, 22 dag cukru, 4 dag mąki ziemniaczanej, 10 dag mąki pszennej, 1,5 łyżeczki prosz. do piecz., 50 ml mleka, 8 łyżek żela tyny, nektarynki, 1,5 kg jogurtu, 1/2 kg kre mówki, czekolada, cukier waniliowy.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 6 marca 2015 (13:05)

    Składniki na 12 porcji: 6 dojrzałych bananów, 3 jajka, 25 dag masła, 2 opakowania galaretki agrestowej, 1 małe opakowanie okrągłych biszkoptów, 1/2 szklanki cukru pudru, 1 opakowanie galaretki wiśniowej, bita śmietana.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 6 marca 2015 (13:05)

    Składniki na 12 porcji: 15 dag biszkoptów, 5 łyżek dżemu, 200 ml kremówki, olej, 50 dag białego sera, 3/4 szkl. cukru, 2 dag żelatyny, 100 ml mleka, 2 czerwone grejpfruty, 1 galaretka.

    Czytaj więcej Komentarzy:0